Dinamo, pregătită pentru derby-ul cu Rapid. Rednic anunță că jucătorii transferați au fost incluși în lot pentru acest meci

Dinamo s-a întărit de la venirea lui Mircea Rednic pe banca tehnică, iar antrenorul se poate baza pe noii jucători transferați la derby-ul cu Rapid, ce va avea loc sâmbătă, de la ora 20:30, în Ștefan cel Mare.

Michel Espinosa, mijlocaș în vârstă de 28 de ani și Tomas Vestenicky, atacant în vârstă de 25 de ani, au primit cartea verde și se află în lotul “câinilor”.

“Michel și Tomas au primit cartea verde și vor fi în lot, astea sunt informațiile de la echipă. E un meci important, cu o echipă care vine după un rezultat foarte bun. Nu doar rezultatul a fost bun, ci și jocul. E clar că e o formație bună. Noi n-avem foarte multe alternative, trebuie să abordăm jocul să luăm trei puncte.

Atmosfera e bună datorită lor, a jucătorilor, nu pot să fac atmosferă singur. Sunt toate condițiile ca ei să se pregătească bine și să joace.”, a declarat Mircea Rednic, la conferința de presă premergătoare meciului.

Michel Espinosa, care are dublă cetățenie, franceză și cameruneză, a venit liber de contract la Dinamo, după ce a plecat de la Botev Plovdiv. El a bifat prezențe și în naționala U18 a Franței și joacă pe postul de mijlocaș defensiv. Fotbalistul a semant un contract valabil până în 2023, cu opțiune de prelungire.

Tomas Vestenicky este slovac și evoluează pe postul de atacant. El a semnat un contract până la finalul sezonului, cu opțiune de prelungire. Acesta a jucat în ultimele două sezoane în Polonia, la MKS Cracovia, unde a fost coleg cu Sergiu Hanca și Cornel Râpă, iar recent a fost legitimat în a treia ligă rusească, la Chaika Peschanokopskoe.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -