Dinamo încă nu și-a revenit după înfrângerea cu Steaua: “A fost o înfrângere care încă mai lasă urme. Este un duș rece pentru noi”

Ovidiu Burcă, a intervenit la Radio Sport Total FM, în cadrul emisiunii „Fluier Final” din 20 aprilie, pentru a discuta cu realizatorii Narcis Drejan și Viorel Grigoroiu, despre derby-ul Steaua – Dinamo.

“A fost o înfrângere care cumva încă mai lasă urme. A fost o înfrângere dureroasă pentru că s-au întâmplat niște lucruri și s-a tot vorbit despre ele, sunt mai mult supărat pentru că eu nu cred că Steaua a fost o echipă mult mai bună decât noi și cred că sunt supărat că știți foarte bine ce s-a întâmplat înainte și după meci.

Putem spune că ne-am bătut singuri, făcând două greșeli, chiar dacă echipa noastră nu a jucat rău. În mod special în a doua repriză am prestat un joc așa cum eram noi obișnuiți să facem. Sunt supărat și din pricina arbitrajului care a fost unul foarte slab.

Este un duș rece pentru noi și nu ne convine, ați văzut câți suporteri în deplasare am avut acolo și ce energie a fost în jurul acestui meci. Este o înfrângerea care poate cântărește mai mult decât una împotriva unei echipe obișnuite, dar nu schimbă foarte mult datele problemei pentru că înfrângerile vin întotdeauna la momentul potrivit“, a spus Ovidiu Burcă la Radio Sport Total FM.

 

Întreaga discuție poate fi ascultată pe site-ul nostru, www.SPTFM.ro, accesând înregistrarea de mai jos.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -