Delegația boxului românesc la Jocurile Olimpice de la Tokyo a fost premiată de Ministrul Sportului

Ministrul Sportului – Eduard Novak a premiat delegația boxului românesc la Jocurile Olimpice de la Tokyo  și pe președintele Federației de Box – Vasile Cîtea.

Sportivii Claudia Nechita și Cosmin Gîrleanu, împreună cu antrenorii, Adrian Lăcătuș și Dumitru Dorobanțu, au primit felicitările șefului sportului românesc.

,,Dubla calificare a boxului românesc la Jocurile Olimpice este o realizare importantă, în condițiile în care boxul a fost printre cele mai afectate sporturi în pandemie.                       Știu că acești doi sportivi au cercurile olimpice și în suflet, nu doar tatuate pe brațe. Cosmin, Claudia vă rog să nu lăsați nimic să vă descurajeze și să vă gândiți, la Tokyo, când vă va fi mai greu, la Nicolae Linca, singurul medaliat cu aur olimpic al boxului românesc, care a reușit această mare performanță, luptând în finală cu mari dureri la o mână. Adresăm mulțumiri și COSR, un partener devotat al înaltei performanțe în România”, a declarat  Eduard Novak.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -