Daniel Stanciu spune că Viorel Tudose nu l-a acuzat niciodată că a vândut meciul cu Dinamo: “Cer public, cine are dovezi, să le pună pe masă. E în zona penală”

După barajul de promovare/retrogradare dintre Dinamo și FC Argeș, Viorel Tudose, sponsorul principal al piteștenilor, a declarat că are informații conform cărora meciul a fost vândut de o persoană din conducere, alături de alți 4 jucători.

„Ceva s-a întâmplat la meciul acela. Avem și niște informații, eu am primit câteva telefoane, câteva fotografii. M-au sunat anumiți oameni care mi-au trimis niște poze”, a spus Tudose, la Digi Sport.

S-a speculat faptul că persoana din conducere ar fi Daniel Stanciu, directorul executiv al lui FC Argeș, însă acesta a delcarat, în direct la Sport Total FM, că a vorbit zilnic cu Tudose și că niciodată nu i-a fost pomenit numele.

Stanciu cere ca cei care au dovezi să le facă publice, pentru că acuzațiile intră în sfera penală.

Eu n-am citit nicio acuzație a domnului Tudose, doar un articol pe un site de sport că aș fi acuzat de sponsorul Viorel Tudose, eu nu pot să-i reproșez pentru că am vorbit zilnic, chiar și astăzi și nu a pomenit niciodată numele meu, nu mi-a spus niciodată direct că ar face referite la mine. Am văzut declarația dânsului că are informații că o persoană din conducere s-ar fi întâlnit cu cei de la Dinamo și alți patru jucători de la Pitești, că ar exista niște poze. Dar numele meu n-a fost pomenit niciodată, e o supoziție a celor de la site-ul de sport, dacă au ei alte dovezi, le cer oficial să facă publice acele dovezi și mai mult decât oficial am apelat la o casă de avocatură care le-a adresat o notificare în acest sens.

Chiar am sute de minute vorbite, mai ales după primul meci și până astăzi si mie mi-a negat că a pomenit vreodată numele meu.

Eu n-am nicio treabă cu jucătorii, puteți să urmăriți conferința de presă a mea la care am participat cu Andrei Prepeliță și managerul sportiv Jean Vlădoiu, în care fiecare a spus ce are de făcut, iar eu am spus, ca director executiv, că preiau toate departemantele, mai puțin cel financiar și sportiv. Sportiv i-am dat incă o dată putere domnului Jean Vlădoiu, pentru că el a fost adus în zona asta, împreună cu Prepeliță. Eu n-am avut niciodată treabă, n-am adus niciun jucător. Că am dat sfaturi, întrebări, răspunsuri, tot ce am putut, am ajutat și m-am oferit întotdeauna.

Cer public, cine are dovezi în acest sens sau are lucruri concrete, să le pună pe masă. E o acuzație foarte gravă. Una e să spui că un jucător n-a vrut să joace, alta e să spui că am vândut meciul, aici e în zona penală, e greu să de joci cu astfel de lucruri.

Am întrebat pe toată lumea din fotbal, nici până azi nu îmi explic ce s-a întâmplat la meciul tur. N-am avut o apărare excelentă nici la retur, dovadă maniera în care am primit cele 2 goluri, e clar că am avut o problemă din punct de vedere defensiv tot sezonul, a doua echipă cu cele mai multe goluri primite. Dar de aici până să ajungi să te calce în picioare Dinamo cu 6-1… Cu tot respectul și felicitări pentru cum au luptat în cele 2 partide”, a declarat Daniel Stanciu.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -