Viorel Tudose, principalul sponsor de la FC Argeș: “Am făcut greșeli foarte mari, în primul rând dându-le dreptul lui Vlădoiu și Prepeliță să aducă jucători”

Viorel Tudose, principalul sponsor de la FC Argeș, pune tunurile pe cei din staff-ul tehnic și conducere, după ce piteștenii au pierdut barajul de menținere în Superligă, contra lui Dinamo, scor 8-5 la general.

Tudose spune că la FC Argeș nu există un management al succesului, iar una dintre marile greșeli ce au fost făcute în sezonul recent încheiat a fost faptul că li s-a permis lui Jean Vlădoiu și lui Andrei Prepeliță să aducă jucători.

“I-am dat de cap total la ceea ce se întâmplă, e ceea ce e în țara asta de 2000 de ani, nu știm să avem un management al succesului. Nu știm să gestionăm succesul. Anul trecut, după ce am reușit să ajungem în play-off, toată lumea a considerat că l-a prins pe Dumnezeu de picior. Fals! Am ajuns printr-un context, un concurs de împrejurări, nu mai are rost să vorbim. Am spus foarte clar, mare atenție că ne îmbătăm cu apă rece.

S-a văzut și în play-off că nu e chiar așa, dar dorința de a juca și a forma o echipă mai bună, mai competitivă, care să se bată de la egal la egal cu granzii, ne-a dus în situația să facem greșeli foarte mari, în primul rând dându-le dreptul cuplului Jean Vlădoiu-Andrei Prepeliță să aducă jucători. Acum eu nu-i acuz de rea intenție, au găsit un smecheraș din ăsta de impresar, îmi scuzați argoul, dar ăsta e termenul corect, care ne-a băgat pe gât niște jucători. Unii buni, unii răi. Jean Vlădoiu și Andrei Prepeliță și-au asumat și într-o conferință de presă. În urma unei discuții când am fost mai dur, după amicalul cu Mioveni din vară, scor 2-2, le-am spus “Oameni buni, ăștia nu prea au legătură cu fotbalul”. Mi-au zis că nu sunt pregătiți încă, o să vedeți, sunt de calitate, noi știm mai bine. Am zis “Ok!”.

Fără falsă modestie, FC Argeș semnase cu Viorel Tudose un contract de 500.000 de euro, care, dacă nu mă înșel, e cel mai mare din liga națională, vorbim de cineva care vine cu o sumă fără măcar să aibă o acțiune acolo, nu vorbim de finanțatori care investesc la cluburile lor sau care finanțează și sunt acționari. Vorbim de o sumă care este dată de plăcere, nici măcar membru în consiliu director nu sunt. Că te mai ascultă lumea din când în caând și spun că iei hățurile că nu mai putem ține carul pe linie dreaptă, este cu totul altceva. Am discutat în permanență cu toată lumea, am tras un semnal de alarmă că nu este ok, dar ăștia sunt oamenii care au girat”, a declarat Viorel Tudose.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -