Victori Becali îi ia apărarea lui Cristi Borcea, care a fost numit groparul lui Dinamo: “Gropar? Păi a ajuns să nu doarmă noaptea și cu pagubă milioane”

La returul barajului pentru promovarea în Superligă, la capătul căruia Dinamo s-a impus cu 8-5 la general în fața lui FC Argeș, Cristi Borcea a fost surprins în tribune, iar comentatorul Ionuț Angheluță a spus că fostul patron din Ștefan cel Mare este groparul lui Dinamo.

Victor Becali îi ia apărarea lui Cristi Borcea, despre care spune că nu este vinovat de situația în care s-a aflat clubul. Mai mult, impresarul a declarat, în direct la Sport Total FM, că toți patronii din fotbalul românesc au pierdut zeci de milioane de euro.

“În fotbal se poate întâmpla orice, cine ar fi crezut că poate să-i bată Dinamo în halul ăla și după aia să ai emoții. De aia e frumos fotbalul. N-ați văzut acum, că de aia nici nu m-am dus la meci, colegi de-ai dvs., credeam că e băiat serios, Angheluță a zis că Borcea e groparul. Păi Borcea e gropar că a ajuns să nu doarmă noaptea și cu pagubă milioane. Sau că “au simțit mirosul de bani”. Domne, cum ajung ăștia jurnaliși? Eu vă întreb. Nu e vorba de lăudat, dar cum să săui o asemenea tâmpenie. Eu acum vorbesc cu dvs. și înainte mă gândesc că poate spun o tâmpenie și mă fac de râs. Ăia n-au bani să treacă strada și au simțit miros de bani de la Dinamo.

George Copos a fost mare gropar al Rapodului că să vedem când or mai lua campionate. Copos a pierdut bani, spuneți-mi unul din fotbalul ăsta care a câștigat bani. Poate vă vine unul în minte, unul vreau, nu al doilea. Că al doilea ne apucă 2030 să-l găsim.

Avea nevoie Adrian Porumboiu de notorietate? De notorietate nu avea nevoie. Sunt mulți oameni, era ăla la Urziceni, Bucșaru, nu vorbea cu nimeni niciodată, dar nici ăla n-a câștigat bani. A luat o dată de la Champions League și a băgat 9 ani. Iancu? Ce i-a adus notorietatea? Pagubă zeci de milioane”, a declarat Victor Becali.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -