Daniel Pancu, despre anunțul că va urma să fie ales selecționerul naționalei: “Nu știam despre ce este vorba. Aveam 100 de apeluri”

Daniel Pancu, a intervenit telefonic la Radio Sport Total FM, în cadrul emisiunii „Fluier Final” din 18 februarie, pentru a discuta cu realizatorii Narcis Drejan și Dragoș Borchină, despre anunțul că va urma să fie selecționerul echipei naționale.

„Totul a plecat de la o declarație a lui Ionuț Badea după ce a fost la FRF că era și el pe listă, dar din câte știa eu urmam să fiu nominalizat. Aveam 100 de apeluri, toată lumea era disperată, eu nu știam absolut nimic, mi-am arătat disponibilitatea pentru că echipa națională însemnă enorm de mult pentru mine, dar dacă nu s-a discutat nici măcar un minut.

Nu am discutat cu nimeni, nu știu despre ce ar fi fost vorba, nu știu care ar fi fost rolul meu în staff-ul echipei naționale și până la urmă au luat un antrenor care a mai antrenat la echipa națională pentru că este mult de analizat când ești selecționer sau în staff-ul selecționerului. Sper să fi luat decizia cea mai bună și să ne bucurăm de rezultate mai bune la echipa națională”, a spus Daniel Pancu la Radio Sport Total FM.

Întreaga discuție poate fi ascultată pe site-ul nostru, www.SPTFM.ro, accesând înregistrarea de mai jos:

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -