Dan Alexa, sincer după ce a preluat CS Tunari: “E cea mai grea provocare!”. Ce a spus despre lupta la titlu din SuperLiga

Dan Alexa a preluat în această lună CS Tunari, echipă unde are ca obiectiv menținerea în Liga a 2-a. 

În direct la emisiunea “Fluier final”, fostul mijlocaș a recunoscut că se află față în față cu cea mai grea provocare din cariera lui de antrenor.

CS Tunari se află pe penultimul loc în grupa B din Play-Out-ul Ligii a 2-a, cu 16 puncte.

“Condițiile sunt foarte bune. E un lot de jucători care îmi dă speranțe. Din păcate, mai sunt 6 meciuri și noi trebuie să recuperăm 8 puncte. Este o situație foarte dificilă. Dar eu cred că au venit jucători buni iarna asta, din păcate n-au reușit să creeze omogenitate, iar lucrul ăsta s-a văzut pe finalul returului.

O situație grea, e o provocare într-adevăr. Cred că e cea mai grea provocare pe care am avut-o. Cred că e mai grea și decât cea în care am fost la Poli. Acum e timpul foarte scurt, sunt puncte puține. Dar am încredere că se poate, deși puțină lume ne dă șanse. Ne luptăm, avem șanse matematice. Nu trebuie să facem pași greșiți. Noi cu Viitorul Pandurii ne luptăm.”, a spus Dan Alexa, la Sport Total FM.

Dan Alexa și-ar dori ca Rapid să devină campioană: “Au o creștere firească și corectă”

Dan Alexa a rămas atașat de Rapid și și-ar dori să o vadă campioană la finalul sezonului. Totuși, antrenorul este conștient că va fi greu ca giuleștenii să o depășească pe FCSB.

“FCSB e favorită clar. Problema nu e că poate să-i bată Rapidul de două ori, că poate să-i bată. Problema e că nu văd nicio echipă în Play-Off-ul ăsta care să câștige 3 meciuri la rând. Șapte puncte sunt foarte multe. Sincer, cred că e greu ca FCSB să mai piardă titlul.

Personal, mie îmi place Rapidul și mi-ar plăcea să câștige campionatul. Am jucat acolo, am antrenat acolo și m-am simțit foarte bine. Au o creștere fireasă și corectă. Sezonul ăsta au arătat mai bine decât sezonul trecut, se bat la campionat. Au galerie, au stadion nou, au patron serios, au antrenor bun, cumpără jucători și, cu siguranță, de acum înainte se vor bate mereu la titlu.”, a mai adăugat Alexa.

Ascultă aici interviul integral cu Dan Alexa:

 

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -