CSO Voluntari este singura participantă a României în Basketball Champions League. Meciurile se văd, în direct, la Metropola TV

CSO Voluntari, vicecampioana României la baschet, va juca în preliminariile competiției inter-cluburi Basketball Champions League. Metropola TV este singura televiziune din România care va difuza meciurile live, miercuri (21 septembrie) de la ora 21:00, vineri (23 septembrie) și duminica (25 septembrie) de la ora 21:00. De asemenea, Metropola TV are exclusivitate de difuzare a acestei competiții și în Republica Moldova.

Pentru a ajunge în grupele BCL, elevii lui Sașa Ocokoljic vor trebui să obțină trei victorii în turneul preliminar desfășurat la Skopje. Dacă vor reuși această performanță, cei de la CSO Voluntari vor fi repartizați în grupa A, alături de SIG Strasbourg, Falco Szombathely și UCAM Murcia.

În caz contrar, gruparea de la marginea capitalei va participa în grupele FIBA Europe Cup, alături de Hakro Merlins Crailsheim, Tofas Bursa (în cazul în care nu se califică în BCL) și pierzătoarea duelului dintre Norrkoping Dolphins și Budivelnyk din preliminariile Basketball Champions League. În cazul în care Tofas Bursa câștigă turneul de calificare în BCL, grupa H va fi completată cu un lucky loser.

Metropola TV este singura televiziune din România și Republica Moldova care va difuza meciurile din Basketball Champions League, iar comentariul va fi asigurat de Cosmin Petrescu.

Programele Metropola TV pot fi urmărite pe următoarele frecvențe:
RCS&RDS digital pe canalul 123/124
TELEKOM – canalul 804,
INES IPTV HD, NextGen SD, analog/digital pe canalul 12,
ORANGE TV – canal 38 & Orange TV GO, precum și în rețeaua Vodafone pe canalul 804.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -