Cristiano Ronaldo i-a dedicat lui Sir Alex Ferguson revenirea la Man. Utd: “Sir Alex, asta este pentru tine”

Manchester United a anunțat oficial transferul lui Cristiano Ronaldo de la Juventus, iar atacantul portughez i-a dedicat reîntoarcerea lui Sir Alex Ferguson, cel care l-a antrenat în perioada precedentă petrecută la “diavoli”.

Ronaldo a petrecut 6 sezoane pe Old Trafford (2003-2009), timp în care a fost antrenat de legendarul Sir Alex Ferguson. Tehnicianul și-a pus serios amprenta pe cariera portughezului, iar acesta nu a ezitat să-i transmită un mesaj la revenirea în Premier League.

“Toată lumea care mă cunoaște știe despre dragostea eternă pe care o port pentru Manchester United. Anii pe care i-am pretrecut la acest club au fost de-a dreptul minunați și calea pe care am mers împreună este scrisă cu litere de aur în istoria acestei instituții minunate.

Nici măcar nu pot începe să explic sentimentele pe care le am acum, când văd că anunțul revenirii mele pe Old Trafford face înconjurul lumii. Este ca un vis devenit realitate să primesc atâta dragoste și respect din partea suporterilor din tribună, după toate ocaziile în care am jucat contra lui Manchester United. 100% din asta sunt făcute visele!

Primul meu campionat, prima mea cupă, prima convocare la naționala Portugaliei, primul meu Champions League, prima mea Gheată de Aur și primul meu Balon de Aur, toate s-au născut din această conexiune specială dintre mine și Diavolii Roșii. Istoria a fost scrisă în trecut și se va scrie încă o dată! Aveți cuvântul meu!

Sunt chiar aici! M-am întors acasă! Haideți s-o facem să se întâmple din nou! P.S.: Sir Alex, asta este pentru tine…”, a scris Ronaldo, pe Instagram.

Acord pe 2 ani cu Manchester United

Cristano Ronaldo a semnat un contract valabil pe 2 ani cu “diavolii”. Manchester United a achitat 15 milioane de euro către Juventus, dar suma poate crește cu încă 8 milioane de euro în urma unor bonusuri.

Portughezul a jucat în ultimele 3 sezoane la Juventus, pentru care a marcat 101 goluri în toate competițiile.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -