Cristi Balaj: “Sincer, nu, rezultatele nu mi-au depășit așteptările. Îi înțelegem pe cei care spuneau că n-avem nicio șansă”

Cristi Balaj, președintele CFR Cluj, a fost invitatul zilei la Execuții Matinale, la Sport Total FM, unde a vorbit despre parcursul echipei sale în campionat.

Balaj spune că, în ciuda plecărilor din vară și a comentariilor din lumea fotbalului, potrivit cărora ardelenii nu ar avea șanse să se bată la campionat, nu este surprins de rezultatele bune pe care le înregistrează echipa.

“Sincer, nu, rezultatele nu mi-au depășit așteptările. Chiar nu suntem surprinși, sunt jucătorii pe care i-am adus, corespund așa cu ceea ce am văzut în momentul în care îi urmăream. Știam ce profil de jucător căutăm, s-a muncit foarte mult în acestă vară, pentru că muncești și la plecări, nu doar la veniri, și acolo depus efort și atât de mult s-a muncit încât efectiv nu aveam timp, n-am avut răgazul necesar și n-am mai încercat să-mi consum energia în a încerca să lămuresc mass-media, opinia publică, oamenii de specialitate, că aducem jucători buni.

Îi înțelegem pe cei care spuneau că n-avem nicio șansă, că mai e puțin și vindem masa de masaj, că au fost și astfel de glume reușite, trebuie să recunosc, și atunci am zis că lăsăm să înceapă campionatul și o să vadă cei care urmăresc fenomenul care este valoare jucătorilor. Am încercat să aducem vârfurile, chiar dacă nu am avut acces la nivelul cel mai îănalt din anumite campionate, de exemplu din Italia, că au fost mulți jucători aduși de acolo, am încercat să aducem vârfurile de la fiecare echipă. Și asta ne-a ajutat având în staff-ul tehnic sau colegi de-ai mei care au legături strânse cu fotbalul internațional și în special cu cel din Italia, oarecum ne-a fost facil, dar greu în schimb să-i urmărim, să-i identificăm, n-a fost ușor să-i convingem să vină la noi”, a declarat Balaj.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -