Cristi Balaj, despre startul lansat al CFR-ului: “Zâmbeam cu amărăciune, dar mă bucuram că alte cluburi și specialiștii, cu ghilimelele de rigoare, nu ne băgau în seamă”

CFR Cluj a avut parte de un start perfect de campionat, cu 2 victorii în primele 2 etape, în ciudat plecării multor jucători și a lui Dan Petrescu în această vară.

Cristi Balaj, președintele clubului, spune că se bucură de evoluția echipei, dar rămâne ponderat.

“Să nu ne îmbătăm cu apă rece. Suntem fericiți că am câștigat 2 meciuri în acest început de campionat, dar suntem ponderați în ceea ce înseamnă o eventuală fericire, bucurie, sărbătoare. Va fi mult diferit partida cu Adana față de ce s-a întâmplat în primele 2 etape. Sutnem precauți și pentru că avem jucători care încă n-au apucat să evolueze din cauza formalităților birocratice care trebuie respectate, din cauza unor accidentări, din cauza unor transferuri care s-au făcut de curând și acei jucători încă n-au fost integrați așa cum ne-am dorit ca relații de joc, ca pregătire fizică, pentru că sportul nu iartă. CFR Cluj va arăta diferit peste 30 de zile față de cum arată acum.

Știm ceea ce avem de făcut, am lucrat încă dinainte de vacanță, știam că ne vom despărți de anumiți jucători și aceștia vor fi transferați fiind un sprijin real pentru bugetul clubului. Am ajuns cu salariile și bonusurile la zi, față de jucători, față de staff, ceea ce puțini mai credeau, mai ales cei care aveau pe ordinea de zi principalul cuvânt “insolvență”. Degeaba ieșeam și ziceam că nu concepem așa ceva pentru că nu ne credea nimeni sau puțină lume ne credea. Uitați că am demonstrat, am construit un lot și am făcut-o la fel cum s-a întâmplat în anii precedenți. Zâmbeam cu amărăciune, dar mă bucuram că alte cluburi nu ne băgau în seamă și specialiștii, cu ghilimelele de rigoare, ne luam peste picior. S-a adeverit ceea ce am discutat între prieteni, între noi și cu o parte din jurnaliști cărora le-am mărturisit ce lot va avea CFR-ul și cu care am discutat zilele acestea, erau impresionați că se potrivește exact ceea ce am relatat cu ceea ce s-a întâmplat. Totul a fost calculat“, a declarat Cristi Balaj.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -