Cosmin Moți crede că Dinamo se poate salva: “Și-au revenit puțin, poate au moralul bun datorită problemelor de la Clinceni și Mediaș”

Cosmin Moți, fostul jucător al celor de la Ludogorets timp de 9 sezoane și actualul director tehnic al bulgarilor, a vorbit la Sport Total FM despre situația echipei sale, dar și despre Dinamo, clubul de care îl leagă multe performanțe.

Moți spune că are încredere deplină în Flavius Stoican și sugerează că Dinamo se va salva de la retrogradare.

“Dinamo văd că și-a revenit puțin, sunt pe drum ascendent, poate și moralul e mai bun datorită problemelor de la Clinceni și Mediaș. Eu sunt convins că Dinamo poate să joace mai bine, sunt jucători destul de buni, îl știu și pe Flavius foarte bine, cred că o să reușească să ridice puțin echipa.

În Bulgaria nu există echipe în insolvență. Acum 4-5 ani, CSKA, care e echipă cu nume, a intrat în faliment și a retrogradat în liga a 3-a. Nu există insolvență în Bulgaria. Acum asta e problema CSKA-ului, că au fost în faliment, după aceea au făcut o asociere, au luat locul unei alte echipe din prima ligă, dar acum vin notele de plată din urmă, de la jucătorii pe care nu i-au plătit când au intrat în faliment. Acum o săptămână au pierdut câteva procese, vreo 2 milioane de euro au de dat”, a declarat Cosmin Moți.

Fostul dinamovist a comentat pe scurt și situația din Ucraina.

“Aici e liniște, nu se vorbește foarte mult. Avem un jucător la echipă care, din nefericire, are părinții la Kiev, ține legătura cu ei, sunt bine, sunt în regulă și ne rugăm la Dumnezeu să se încheie cât mai repede acest conflict. Eu sper să se închere repede, să nu se prelungească, să nu ia o amploare mult mai mare decât a luat deja. Noi vorbim așa, de pe lângă, nu știm exact ce se întâmplă acolo, dar nu e nevoie să moară lumea, după pandemie să vină și un război în care să moară și mai mulți oameni”, a spus Cosmin Moți.

Discuția integrală poate fi acultată mai jos:

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -