Cosmin Matei de la Sepsi a fost depistat pozitiv la o subtanță interzisă. Laszlo Dioszegi: “Am primit notificarea la club. Am rămas însă fără cuvinte”

Cosmin Matei ar fi fost depistat pozitiv la o probă de urină, imediat după meciul înfrângerea lui Sepsi împotriva Universității Craiova, pe 4 februarie 2024. Substanța în cauză ar fi 5-metilhexan-2-amină.

Clubul Sepsi Sf. Gheorghe a confirmat primirea unei înștiințări din partea Agenției Naționale Anti-Doping. Substanța 5-metilhexan-2-amină este inclusă pe lista substanțelor interzise.

„Am fost foarte mirat. Sunt uluit! Nici nu știu ce să spun. Și nici nu vreau să vorbesc deocamdată. Vă rog să mă înțelegeți! E o anchetă în desfășurare. Îmi doresc foarte mult să aflu ce s-a întâmplat, de fapt. Și de unde a apărut această substanță.

Am fost răcit în acea perioadă. Am luat mai multe suplimente, medicamente, dar vom vedea ce ne vor indica analizele”, a transmis Cosmin Matei, potrivit Sport Pe Surse.

“Am primit și noi la club notificarea în urmă cu vreo două zile. Așteptăm însă și rezultatul probei B. Am rămas însă fără cuvinte. Nu-mi vine să cred că Matei ar fi luat substanțe interzise cu voia lui. N-am apucat să discut foarte mult nici cu medicul nostru, fiindcă a fost partida cu FCSB. Mi-a explicat însă că nimic din ce a administrat el nu cuprinde substanțe interzise”, a declarat Laszlo Dioszegi, finanțator Sepsi.

Ce este 5-metilhexan-2-amină

Substanța numită 5-metilhexan-2-amină este un stimulent care are efect doar pe termen scurt și care oferă celui căruia îi este administrat viteză, tonus muscular și energie crescută.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -