Cornel Șfaițer, după umilința cu 6-0 de la Sf. Gheorghe: “S-a întâmplat și la case mai mari. Aș pune pe seama unui accident prestația de la Sf. Gheorghe

Politehnica Iași a pierdut clar primul meci din 2024, scor 6-0, cu Sepsi Sf. Gheorghe.

Cornel Șfaițer, președintele Poli Iași, a vorbit, în direct la Sport Total FM, despre prestația echipei sale în debutul anului. Acesta a pus rezultatul de la Sf. Gheorghe pe seama unui accident, spunând că echipa a arătat bine în pregătire.

“La 6-0 e normal să fiu supărat, pentru că n-am avut parte de asemenea umilințe. Sunt trist pentru că nu credeam că o să avem în debutul lui 2024 o asemenea înfrângere, pentru că echipa a arătat bine în pregătire, știți bine, am jucat la București 2 jocuri, cu FCU Craiova o primă repriză formidabilă, o abordare bună, am câștigat cu 4-2. Eram încrezători, echipa a rămas la București, s-a pregătit la Ghencea, a stat în București și joi după antrenament s-a plecat la Sf. Gheorghe.

Chiar am discutat miercuri seară, erau cu toții încrezători, chiar și antrenorul i-a felicitat pentru modul în care s-au prezentat la jocuri. Știam că Sepsi vine după 3 rezultate pozitive, dar era primul joc și la ei, speram la un rezultat bun. Din păcate nu a fost așa, de aia m-ați văzut supărat că aveam de ce, dar e un meci pe care trebuie să-l uităm cât mai repede, asta a fost și discuția cu băieții, să ne pregătim pentru meciul cu U Cluj, ne așteaptă o partidă dificilă, un adversar care vine după o victorie, care se bate la play-off, trebuie să avem curaj. Cred că Poli Iași a arătat bine în multe jocuri, chiar și în primul joc cu CFR, când am debutat în Superligă, am avut o prestație bună, chiar dacă am fost învinși.

S-a întâmplat și la case mai mari, la cluburi mari în cupele europene. Repet, aș pune pe seama unui accident prestația de la Sf. Gheorghe”, a declarat Șfaițer.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -