Rapid l-a prezentat oficial pe Marian Aioani, după plecarea lui Horațiu Moldovan

Rapid a mutat rapid pe piața transferurilor, după ce Horațiu Moldovan a ajuns la Atletico Madrid. Giuleștenii l-au adus pe Marian Aioani de la Farul Constanța.

Clubul patronat de Dan Șucu a plătit 400.000 de euro, jumătate din suma încasată pentru Moldovan, dar Farul va păstra și 20% dintr-un viitor transfer.

„Rapid continuă seria transferurilor, reușind să îl achiziționeze pe Marian Aioani, goalkeeperul campioanei Farul Constanța. În vârstă de 24 de ani, Aioani a semnat cu Rapid un contract valabil pe trei ani și jumătate, urmând să se alăture lotului antrenat de Cristiano Bergodi chiar de mâine.

În prima parte a campionatului, Marian a jucat în 18 meciuri din Superligă, dintre care cinci au fost încheiate fără gol primit. În total, a bifat 27 de jocuri în actualul sezon. Născut la Buftea, portarul de 1,87 m și-a făcut junioratul la Chindia Târgoviște, formație la care a și debutat ca senior, iar din 2021 a îmbrăcat tricoul Farului Constanța. Aioani a îmbrăcat tricoul naționalelor U23, U21, U19, U18, fiind selecționat și la naționala mare a României, având 12 meciuri pe banca de rezerve”, a transmis clubul Rapid.

Aioani a semnat un contract pe 3 ani și jumătate și are șanse să debuteze contra lui Dinamo, sâmbătă, pe Arena Naționala.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -