CFR Cluj se întărește în această iarnă! Anunțul lui Cristi Balaj: “Vor mai veni jucători! Vom fi mai competitivi!”

Cristi Balaj a anunțat, la Sport Total FM, că CFR Cluj se va întări în această iarnă cu mai multe transferuri. Omar El Kaddouri a semnat deja cu gruparea ardeleană și urmează să fie prezentați oficial și alți jucători.

Balaj a precizat că CFR se va întări în special pe plan ofensiv, însă nici defensiva nu va fi neglijată.

Oficialul din Gruia este de părere că CFR Cluj va fi o echipă mai competitivă după această pauză de iarnă.

“Vor mai veni jucători. El Kaddouri este unul dintre ei și vom mai avea jucători în zilele următoare. Unii au evoluat chiar în aceste zile (n.r. – în cantonament) și îi vom prezenta oficial.

Vom avea o echipă mai competitivă, din punctul meu de vedere, și vom fi mai buni și pe plan ofensiv. Din punct de vedere defensiv, într-un singur compartiment am adus un jucător. Deja trebuie să sosească, e în avion.”, a spus Cristi Balaj, la emisiunea “Execuții matinale”.

Cristi Balaj a vorbit și despre Omar El Kaddouri, mijlocașul marocan care a jucat la Napoli, Torino sau PAOK.

Balaj a explicat că conducătorii CFR-ului și-au asumat un risc aducând un fotbalist fără meciuri jucate în ultimele 6 luni. Cu toate acestea, rezultatele bune obținute la testele fizice de El Kaddouri îi dau încredere președintelui ardelenilor.

“S-a analizat foarte mult acest aspect, mai ales că am avut experiența Konoplyanka. Dar la El Kaddouri, un lucru este cert. A fost o dorință comună. El a avut niște probleme musculare deoarece a grăbit revenirea în teren.

Faptul că nu a evoluat 6 luni de zile l-a ajutat. Din punct de vedere al greutății, arată impecabil. La testul fizic pe care l-a făcut, a fost printre primii. Un amănunt foarte important e că nu l-a interesat partea financiară. Contractul va fi rediscutat în vară, doar dacă el demonstrează. Aceasta a fost și dorința lui.”, a mai declarat președintele CFR-ului.

Ascultă aici interviul integral cu Cristi Balaj:

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -