CFR Cluj – FCSB, scor 4-1. FCSB, “demolată” de ardeleni, deși pe banca acestora a stat antrenorul cu portarii

CFR Cluj a câștigat fără drept de apel derby-ul cu FCSB, scor 4-1, în etapa a 7-a Ligii 1, și rămâne lider în clasament cu 7 victorii din tot atâtea posibile

Pe un teren greu în Gruia, afectat de ploaie, CFR Cluj a dominat întreaga partidă. Ardelenii au fost conduși de pe bancă de Cristian Moldovan, antrenorul cu portarii al echipei, după plecarea lui Șumudică, dar acest lucru a părut că nu a contat.

CFR Cluj a deschis scorul prin Omrani în minutul 30, care l-a învins pe Vlad cu un șut cu pământul din afara careului. Avantajul a fost dublat de Sigurjonsson, după o gafă a lui Vlad, în minutul 56. Zece minute mai târziu, Deac a trimis un șut bine plasat și a dus scorul la 3-0, pentru ca în minutul 73 Alibec să înscrie în urma unui penalty făcut de Vlad și transformat de Alibec.

Scorul final a fost stabilit în minutul 90, după ce Ianis Stoica l-a învins pe Bălgrădean

CFR Cluj, aflată la conducerea meciului pe toată durata sa, a avut 7 șuturi pe poartă, în timp ce FCSB a reușit primul șut pe poartă abia în minutul 87.

Este cea mai drastică înfrângere pe care FCSB o înregistrează împotriva ardelenilor.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -