CFR Cluj, dezastru în preliminariile Ligii Campionilor. Ardelenii au fost eliminați de Pyunik Erevan la loviturile de departajare

CFR Cluj a fost eliminată în primul tur din preliminariile Ligii Campionilor de Pyunik Erevan, după două manșe încheiate la egalitate, 0-0 în deplasare, și 2-2 pe teren propriu (1-1 după timpul regulamentar). Armenii s-au impus la loviturile de departajare și merg mai departe în competiție.

După 0-0 la Erevan, echipa lui Dan Petrescu spera la un meci fără emoții acasă, iar după golul lui Boateng din minutul 6, totul părea că se îndreaptă spre o victorie facilă. Totuși, armenii au rămas în meci, au reușit egalarea în minutul 89 prin Gajic și au trimis meciul în prelungiri.

Ardelenii au început în forță și reprizele de prelungiri, iar Petrila a trimis-o pe CFR Cluj din nou în avantaj, în minutul 95. Pyunik Erevan a avut un penalty ratat în minutul 109, dar același Gajic a egalat din nou în minutul 119. De notat este că armenii au avut și un penalty neacordat, tot în prelungiri.

Totul s-a decis la loviturile de departajare, Petrila fiind primul care a ratat, cu un șut în transversală. Camora a ratat și el cu un șut slab, iar jucătorii lui Pyunik Erevan au executat toate penalty-urile fără greșeală, reușind calificarea.

În urma înfrângerii din această seară, CFR Cluj merge în turul 2 al preliminariilor Conference League.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -