Denis Alibec și-a găsit echipă! Atacantul a semnat cu Farul Constanța

Denis Alibec, care a evoluat ultima dată la Atromitos, sub formă de împrumut de la Kayserispor, va juca în acest sezon pentru Farul Constanța.

Atacantul, care și-a început cariera chiar la Constanța, în 2008, a semnat cu echipa antrenată de Gheorghe Hagi un contract valabil pe un an, cu drept de prelungire pentru încă un an.

“Atacantul Denis Alibec este de astăzi noul jucător al Farului Constanța, după ce a semnat un contract valabil pentru 1 an cu drept de prelungire pentru încă 1 an.

Născut la Mangalia, la 5 ianuarie 1991 (31 ani), Denis Alibec este un produs al Centrului de Copii și Juniori de la Farul Constanța, club pentru care a și debutat în Liga 1 la 27.09.2008, într-o partidă cu Oțelul Galați, scor 1-1.

În cariera sa a mai evoluat pentru Internaționale Milano, KV Mechelen, Bologna, Astra Giurgiu, FCSB, CFR Cluj, Atromitos sau Kayserispor.

Este dublu campion al României cu Astra Giurgiu (2016) și CFR Cluj (2022), câștigător al Cupei României cu Astra Giurgiu (2014), declarat fotbalistul român al anului în 2016.

Are 23 de selecții și două goluri la prima reprezentativă a României, cu care a participat la C.E din 2016”, se arată în comunicatul constănțenilor.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -