Audio | Rică Răducanu, bucuros că Horațiu Moldovan a plecat la Atletico Madrid: “I-am spus să se ducă! Noi n-am avut șansa asta”

Rică Răducanu a comentat transferul lui Horațiu Moldovan la Atletico Madrid. Fostul mare portar al Rapidului s-a arătat bucuros că tânărul goalkeeper a făcut acest pas uriaș în cariera sa.

Invitat telefonic la emisiunea “Fluier final”, Răducanu a dezvăluit că a discutat cu Horațiu înainte să accepte oferta gigantului din Spania.

Rică Răducanu este convins că misiunea lui Moldovan nu va fi ușoară, ținând cont de prezența lui Jan Oblak în poarta lui Atletico, însă are mare încredere în goalkeeper-ul naționalei României.

În locul lui Horațiu Moldovan, Rapid l-a adus pe Marian Aioani, de la Farul Constanța.

“Nu e surpriză. Are o nucă tare în față. Eu urmăresc toate meciurile. Oblak e o nucă tare, dar le mai trebuia un portar. Că e primul, că e al doilea… e șansa lui. La cum îl cunosc eu că e cuminte și muncitor, poate va avea șansă, nu se știe.

Am vorbit cu el înainte și i-am spus ‘Băi, tată, du-te, mă!’. Noi n-am avut șansa asta. Ai familie, mâine-poimâine poate te accidentezi, Doamne ferește, și nu te mai bagă nimeni în seamă. A câștigat și clubul ceva. Acum l-au luat pe Aioani. Foarte bine Gică (n.r. – Hagi), înseamnă că e de-al nostru. Era titular la Farul, nu știu cum l-a dat. Să fie sănătos, o să merg și eu să-l văd.”, a spus Rică Răducanu, la Sport Total FM.

Invitat la un joc de imaginație, Răducanu a spus că ar fi plecat în secunda doi dacă ar fi primit o asemenea ofertă, pe vremea când apăra.

“Ce vorbă e aia, mă? Dar n-aveam voie, numai dacă fugeai! Mă duceam. Eu am avut șanse, începând cu Brazilia, la Rio de Janeiro, la Santos, că era Pele acolo.”, a mai declarat Răducanu.

Ascultă aici interviul integral cu Rică Răducanu:

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -