Audio | Narcis Răducan trage un semnal de alarmă pentru FCSB: “Nu va fi ușor! Cam așa s-a întâmplat în fiecare an”

Narcis Răducan s-a arătat impresionat de forța FCSB-ului din acest început de an. Roș-albaștrii au învins-o cu 4-0 pe UTA Arad în prima etapă de campionat din 2024 și visează la primul titlu după 9 ani.

Într-o intervenție telefonică la emisiunea “Execuții matinale”, Narcis Răducan a avertizat însă că va fi greu pentru FCSB și celelalte echipe care aspiră la trofeu să nu piardă niciun punct pe finalul sezonului regular.

“Recunosc că am fost impresionat de ritmul de joc al FCSB-ului din prima etapă a anului. E adevărat, au jucat împotriva unei echipe care are alt obiectiv, dar e de apreciat pofta de joc de care au dat dovadă. Dar sezonul de primăvară abia începe și vor avea și ei provocările lor pentru că nu va fi ușor. Cam așa s-a întâmplat în fiecare an.

CFR Cluj este o dezamăgire pentru prima etapă. Cum și Universitatea Craiova cred că a dezamăgit suporterii. În primăvară, punctele se câștigă mult mai greu și vom avea parte de foarte multe astfel de meciuri.”, a declarat Narcis Răducan, la Sport Total FM.

Narcis Răducan, impresionat de Darius Olaru: “Valoarea lui e incontestabilă!”

Narcis Răducan a vorbit și despre Darius Olaru, eroul FCSB-ului din meciul cu UTA. Mijlocașul vicecampioanei a reușit un hat-trick și a revenit pe poziția de golgheter al SuperLigii, cu 13 goluri.

“Olaru este printre favoriții mei. Tot timpul l-am dojenit în ceea ce privește comportamentul său, că simulează și exagerează la faulturi. Dar valoarea lui este incontestabilă și mi se pare extrem de greu, din acea poziție, să marchezi 13 goluri. Este un jucător cu totul deosebit. Sunt convins că, dacă are un preț accesibil, mâine se vinde.”, a continuat Răducan.

Cât despre sosirea lui Marian Aioani la Rapid, după despărțirea de Horațiu Moldovan, Narcis Răducan a descris-o drept o afacere reușită.

“E un portar de același nivel ca Moldovan. Mă gândeam chiar că este mai scump de 400.000 de euro. Cred că a făcut o afacere bună Rapidul. E interesant de văzut ce mutare face Hagi. E cel mai important post și sunt în plină ascensiune către Play-Off. Și Buzbuchi e un portar bun, cu experiență, deci să zicem că toată lumea e mulțumită.”, a mai spus Narcis Răducan.

Ascultă aici interviul integral cu Narcis Răducan:

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -