Audio | Leo Grozavu, mulțumit după remiza cu Dinamo: “Am câștigat un punct. Programul a fost infernal!”

Leo Grozavu a vorbit, în direct la emisiunea “Fluier final”, despre remiza obținută de echipa sa, Poli Iași, împotriva lui Dinamo, scor 0-0, în penultima etapă a sezonului regular din SuperLiga.

Antrenorul formației din Copou spune că programul încărcat din ultimele zile, comprimat de etapa intermediară, împreună cu absența unor jucători importanți, și-au spus cuvântul în partida cu “câinii roșii”. Din aceste motive, Grozavu s-a arătat mulțumit de punctul obținut și privește încrezător spre Play-Out.

Poli Iași a înregistrat o victorie și două egaluri în ultimele 3 etape și se află pe poziția a 12-a, prima de deasupra locurilor de baraj.

“Față de alte jocuri, n-am mai fost cei care mă așteptam să fim. Până la urmă, ca să fiu corect, am câștigat un punct. Altădată spuneam că am pierdut două puncte, dar de data asta chiar am câștigat un punct.

A fost o primă repriză echilibrată, în care am reușit să rămânem agresivi și să nu lăsăm adversarul să joace. În plus, când am luat mingea, am avut o posesie fără să fim periculoși. Dar chiar și în condițiile astea am avut o situație bună de a marca.

Până la urmă a fost și o săptămână foarte grea. Probabil suntem singura echipă dezavantajată, din punctul ăsta de vedere. Programul a fost infernal. În 6 zile, am avut 3 jocuri, cu cea mai lungă deplasare din campionat (n.r. – la Craiova). Și cu unii dintre jucătorii de bază indisponibili. Nu e ușor. Din punctul meu de vedere, suntem mulțumiți. Sigur, mi-aș fi dorit mai mult, dar una peste alta, suntem pe plus.”, a spus Leo Grozavu, la Sport Total FM.

Leo Grozavu este de părere că Play-Out-ul va fi extrem de încins, iar echipele care vor obține rezultate pozitive în primele etape vor scăpa repede de emoțiile retrogradării.

“Totul se va decide la Play-Out. Spun asta de vreo 5 etape. Atunci va începe adevăratul campionat. Până atunci, toate echipele încearcă să-și asigure o zestre cât mai mare de puncte pentru a fi liniștite în Play-Out. Dacă prinzi o formă bună, sunt absolut convins că în 3-4 etape poți să fii liniștit pentru tot restul Play-Out-ului. Va fi o luptă acerbă în primele 5 etape.”, a mai declarat antrenorul lui Poli Iași.

Ascultă aici interviul integral cu Leo Grozavu:

 

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -