Audio | Ioan Ovidiu Sabău, încrezător că poate duce “U” Cluj în Play-Off: “Suntem aproape! Depinde numai de noi”

“U” Cluj visează tot mai intens la calificarea în Play-Off. “Studenții” ocupă locul 6 în SuperLiga, cu un punct deasupra liniei Play-Off-ului.

Echipa antrenată de Ioan Ovidiu Sabău va juca în ultimele două etape ale sezonului regular cu FC Botoșani (acasă) și FC Voluntari (deplasare).

În direct la emisiunea “Execuții matinale”, Sabău a vorbit despre forma solidă a echipei sale. Tehnicianul ardelenilor este încrezător că “U” poate să obțină două rezultate favorabile în ultimele două etape și să își îndeplinească obiectivul.

“Suntem aproape. Depinde numai de noi. Trebuie să câștigăm ambele jocuri și s-a terminat. Cu 6 puncte rămânem pe locul 6 și suntem calificați în Play-Off. Ar fi o performanță. Sută la sută (n.r. – nu ar face figurație în Play-Off).

U Cluj este un club care așa e construit. Și când vine vorba de libertatea antrenorilor de a lua decizii. Joacă cei mai în formă jucători, nu merg pe anumite interese, lucrurile se fac corect. Din punct de vedere uman, putem greși, dar n-o facem cu intenție.

Există stabilitate financiară la nivel de club. Ce trebuie să punem la punct este o bază sportivă. Adică terenurile de antrenament care pe noi ne-au tras foarte mult înapoi. Au fost 3 săptămâni în care ne-am putut antrena numai pe sintetic.

Am avut stările astea, de la foarte bine, în care am ajuns pe locul 5, apoi am avut o serie de meciuri în care am fost o altă echipă. Analizăm cauzele, inclusiv greșelile pe care le-am făcut eu. Lucrurile încep să meargă mai bine. Am crescut ca și formă sportivă de la meciul cu FCSB. Jucătorii valoroși încep să joace aproape de nivelul lor bun.”, a spus Ioan Ovidiu Sabău, la Sport Total FM.

Ascultă aici interviul integral cu Ioan Ovidiu Sabău:

 

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -