Audio | Ilie Năstase, convins că Simona Halep își va regăsi repede forma bună, după suspendare: “Nu va avea probleme”

Ilie Năstase a salutat revenirea Simonei Halep în tenis. Campioana noastră a scăpat de suspendarea din cazul de dopaj și poate participa din nou în circuitul WTA.

Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS) a hotărât să reducă suspendarea de 4 ani dictată de Agenția Internațională pentru Integritatea Tenisului (ITIA).

În urma procesului din luna februarie, TAS a anunțat reducerea pedepsei la 9 luni. Având în vedere că Simona a fost suspendată la data de 7 octombrie 2022, se consideră că sancțiunea s-a încheiat pe 6 iulie 2023, așa că dubla campioană de Grand Slam își poate relua activitatea pe terenul de tenis.

În direct la emisiunea “Fluier final”, Ilie Năstase a comentat subiectul momentului din sportul românesc. “Nasty” consideră că Simona nu va avea nevoie de mult timp pentru a reveni la forma ei bună din trecut.

“Au lungit-o prea mult (n.r. – despre proces). Pedeapsa e de 9 luni, dar procesul a durat un an și jumătate. E o veste bună în primul rând pentru ea, dar și pentru România, că s-a făcut dreptate. A fost nevoie de prea mult timp ca să se judece un caz ca ăsta.

Pentru ea nu e o problemă. Mulți se accidentează un an, un an și jumătate, apoi revin și nu au nicio problemă. Deci de revenit, n-are probleme. Nu va fi ușor, dar va primi wildcard-uri la toate turneele la care vrea să joace.

Nu cred că ea vrea să revină număr 1 mondial. Nu contează numărul 1 în clasament acum. Contează să joace, să joace de plăcere, și vor veni și rezultatele.”, a spus Ilie Năstase, la Sport Total FM.

Filmul “Nasty” va avea premiera pe 16 aprilie: “Și Nadal vorbește în documentar”

În plus, Ilie Năstase a vorbit și despre filmul-documentar despre cariera lui. Filmul “Nasty” va fi lansat pe 16 aprilie și va cuprinde interviuri cu personaje emblematice din tenisul mondial.

Rafael Nadal, John McEnroe sau Billie Jean King sunt doar câteva nume legendare care vorbesc în documentar despre marele jucător de tenis român.

“Sunt foarte mulți care apar în documentar. E și Nadal, vă spun în premieră. Filmul durează o oră și jumătate. Premiera va fi pe 16 aprilie, la Sala Palatului. Ceea ce am făcut (n.r. – în carieră), am făcut pentru mine. Dacă a plăcut și a fost bine pentru România și pentru sportul românesc, cu atât mai bine. Nadal vorbește foarte mult în documentar. Sunt foarte mulți, nu pot să îi zic pe toți.”, a mai spus “Nasty”.

Ascultă aici interviul integral cu Ilie Năstase:

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -