Au apărut imaginile de pe camerele de supraveghere. Cine a introdus geanta cu bâte și torțe în stadion la FC U Craiova 1948 – CS U Craiova

Înaintea derby-ului din Bănie, între FC U Craiova 1948 – CS U Craiova, jandarmii au descoperit o geantă cu bâte de baseball și materiale pirotehnice, într-una dintre lojele de la FC U Craiova 1948.

Atmosfera era deja tensionată între cele 2 galerii, astfel că forțele de ordine au evitat în ultimul moment eventuale ciocniri violente, pentru că se crede că geanta ar fi urmat să ajungă în zona ultrașilor.

Presa locală a publicat o serie de imagini video de pe camerele de supraveghere în care se observă cum 2 bărbați au intrat în stadion cu o geantă neagră, în care s-ar fi aflat materialele interzise. Filmările au ajuns în posesia IPJ Dolk, care continuă ancheta pentru identificarea persoanelor.

În jurul orei 16:00, ar fi început operaţiunea de introducere a obiectelor contondente, de către patru persoane, după cum se observă în imagini. Ce destinaţie aveau crosele de golf şi bâtele de baseball, introduse într-o cabină cu destinaţie cunoscută, rămâne de stabilit”, susțin cei de la cvlpress.ro.

Una dintre persoanele care apare pe imagini se pare că este Cătălin Rizan, fost portar în Liga 2, cel care se ocupă acum de securitatea echipei patronate de familia Mititelu. De asemenea, pe filmare apare și Nicoleta Anghel, ofițerul de presă al FC U Craiova 1948.

Imaginile video pot fi urmărite AICI.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -