Mircea Rednic vrea transferuri pe bandă rulantă. Un mijlocaș camerunezo-francez, cu prezențe la Franța U18, în probe la Dinamo

Mircea Rednic va avea în probe, în pauză competițională cauzată de meciurile naționalei, doi noi jucători: Salif Cisse, atacant, 29 de ani și Michel Espinosa, mijlocaș la închidere, 28 de ani.

Salif Cisse este deja de câteva zile la antrenamentele lui Dinamo și va juca în amicalul de sâmbătă, cu Petrolul Ploiești. Atacantul francez a jucat ultima dată pentru Botev Plovdiv, în Bulgaria, și a dat probe pentru Petrolul toamna trecută.

Noutatea pentru Mircea Rednic o reprezintă Michel Espinosa, scrie Gazeta Sporturilor. Mijlocașul la închidere de 28 de ani a jucat cu Cisse la Botev Plodviv și a bifat prezențe la naționala de juniori a Franței. Fotbalistul camerunezo-francez a evoluat cel mai mult în Ligue 2, unde a strâns 45 de meciuri în tricoul lui Clermont.

Cotat la 250.000 de euro conform site-urilor de specialitate, Espinosa, liber de contract, a ajuns deja în România pentru a efectua testele medicale și pentru a-l convinge pe Mircea Rednic în amicalul cu Petrolul.

Articole Similare

Daniel Isăilă: “Suntem la ani lumină. Acum banul vorbește și din...

Daniel Isăilă așteaptă o nouă provocare din zona arabă și spune că, deși au existat discuții cu echipe din România, preferă să rămână în...
- Advertisement -