Attila Hadnagy: “Mergem la TAS ca să arătăm că avem dreptate, nu pentru puncte. S-a aplicat legea domnului Mititelu”

Comisia de Recurs a FRF a decis rejucarea partidei dintre Sepsi OSK Sf. Gheorghe și FC U Craiova 1948, după ce, inițial, meciul a fost pierdut de craioveni la masa verde, scor 3-0, din cauza scandărilor xenofobe ale suporterilor.

Clubul covăsnean spune că va merge la Tribunalul de Arbitraj Sportiv pentru a-și căuta dreptatea, iar Attila Hadnagy, directorul general al clubului, a declarat, în direct la Sport Total FM, că miza procesului de la TAS nu este recuperarea punctelor, ci stabilirea adevărului. De asemenea, oficialul a explicat că regulamentele s-au aplicat eronat, după “legea lui Mititelu”

“Este foarte serioasă decizia noastră, mergem neapărat la TAS și credeți-ne că nu mergem pentru alea 3 puncte sau nu de dragul de a merge. Noi mergem să căutăm adevărul și îl vom găsi să arătăm că am avut dreptate noi. Pentru asta mergem, nu pentru altceva. Nu vrem punctele, nu vrem nimic, vrem să arătăm la TAS că am avut dreptate. Numai pentru asta mergem, pentru decizia eronată sau nici nu pot să zic ce decizie s-a luat.

Cum am zis, e o cheltuială mai mare la TAS, dar nu-s importanți banii aici, importantă e dreptatea, omenia. Când se decide, poate să se decidă și în septembrie, octombrie, doar să vedem că ne dă dreptate și să arătăm lumii că n-am greșit cu nimic.

În primul rând ați zis de regulamente, de lege. Noi avem regulamente? Avem lege? Noi avem un singur regulament care nu s-a aplicat. Prima decizie a fost una corectă. După nu știu despre ce vorbim, că nu s-a aplicat nimic. S-a aplicat legea domnului Mititelu, care tot zice de 2-3 săptămâni că se va rejuca, că dacă nu, face așa, face așa. Cred că el a decis, văd că știa de 2-3 săptămâni că se va rejuca. Înseamnă că s-a aplicat legea domnului Mititelu, că alt regulament, altă lege, eu nu văd. Singurul regulament care s-a aplicat de arbitru și observatori, apoi s-a schimbat total. Înseamnă că s-a legalizat xenofobia, toți pot să ne înjure, că oricum nu se face nimic. Poate și noi o să avem 0-2 la pauză acasă, mergem la suporterii noștri și le zicem să strige orice, să întrerupă meciul și după să se reia de la 0-0. Chiar este inexplicabil”, a declarat Attila Hadnagy.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -