Alin Petrache, președintele Federației Române de Rugby, vine în studioul Sport Total FM, joi, de la ora 18:00

Alin Petrache, președintele Federației Române de Rugby și fost component al “Stejarilor”, vine joi, 13 octombrie, de la ora 18:00, în studioul Sport Total FM, în dialog cu Narcis Drejan, la emisiunea “Fluier final”.

Alin Petrache va răspunde întrebărilor legate de viitorul rugby-ului românesc, care traversează o perioadă dificilă: în 2018, naționala României, care a participat la toate edițiile de până atunci, a ratat prezența la Cupa Mondială din Japonia, pentru că a folosit un jucător tongan naturalizat fără ca acesta să fie eligibil. Totodată, rezultatele din ultimii ani în Rugby Europe Championship au fost mai degrabă șterse, “Stejarii” cedând în fața unor naționale precum Spania și Rusia, care investesc tot mai mult în sportul cu mingea oval și care, până de curând, nu contau.

Președintele Federației Române de Rugby va vorbi, de asemenea, despre inițiativa forului de contopi cele două eșaloane, SuperLiga și DNS (Divizia Națională de Seniori), dar și despre disputa privind Stadionul Arcul de Triumf, unde România va susține două meciuri test în luna noiembrie, cu Uruguay și Tonga, plus un meci restant din REC, cu Țările de Jos.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -