Adrian Porumboiu: “Sunt aceiași arbitri care au gafat de ani de zile. Nici VAR-ul nu-i mai albește”

Fostul arbitru Adrian Porumboiu, a intervenit telefonic la radio Sport Total FM, în cadrul emisiunii „Fluier Final” din 4 octombrie, pentru a discuta cu realizatorii Narcis Drejan și Dragoș Borchina, despre greșelile din sistemul VAR.

,,Ei bine, VAR-ul trebuie să mai vină și cu alți arbitrii, nu cu cei care au gafat de ani de zile. Nici VAR-ul nu-i mai albește, nici VAR-ul nu-i mai salvează. Am văzut și eu ce s-a întâmplat aseară la Rapid, dar mie greu, de ce te duci să te mai uiți, chiar dacă ai văzut tu că este gol valabil… De regulă dacă ridica brațul însemna offside, că alt ceva nu putea să inventeze, dar măcar dacă nu se mai uita, spune că asta este și că de regulă se comunică din studio. Nici nu îți prea vine să comentezi, cu VAR cu tot să iei o asemenea decizie.

Care au gafat, or să mai gafeze, cu toate că s-au mai limitat aceste erori de arbitraj a unora care au devenit experți în a greși, intenționat sau mai puțin intenționat, dar nu-mi explic strict regulamentar ce putea să vadă. Tragere tricoului și împingere nu era, pentru că dacă era trebuia să dea lovitură liberă directă fără să ridice brațul sus.

Ce a arătat el, e numai offside, asta este semnalizarea lui cu brațul ridicat, ceea ce nu e, nu era portarul acolo să spui că a influențat jocul, a intrat mingea doar în poartă, pur și simplu.

Când eram finanțator nu erau gafe, ci erau comenzi, campioantul era numai și numai pe bani, și numai pe aranjamente, e greu de uitat”, a spus Adrian Porumboiu la Radio Sport Total FM.

Întreaga discuție poate fi ascultată pe site-ul nostru, www.SPTFM.ro, accesând înregistrarea de mai jos.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -