Adrian Porumboiu: “De Mihai Stoichiță n-am să scot un cuvânt. Îl înjură toată lumea, să-l înjur și eu?”

Adrian Porumboiu, fostul patron de la FC Vaslui, a vorbit, în direct la Sport Total FM, despre ultimele rezultate ale naționalei, dar și despre sancțiunile dictate de Comisia de Disciplină, după meciul FCU Craiova 1948 – Rapid.

Fostul arbitru spune că cei din comisii fac jocurile șefilor, în frunte cu Răzvan Burleanu, despre care spune că i-a uitat numele.

“E neîndoielnic că sacțiunea de o etapă e… Mai bine n-o dai și îl feliciți. Mi-e simpatic Săpunaru, chiar îl admir. Îmi place echipa Rapid, de Mutu, acum și noul patron, e o atmosferă bună. Una-i una, alta-i alta. Ce a făcut el nu se încadrează la o etapă, trebuie să se calmeze, zici că ieșise din cușca de lupte.

Dacă vorbim de comisii, vorbim de cel care a adus binecuvântarea dreptății în fotbalul românesc, președintele ăsta căruia i-am uitat numele nu de bătrânețe, el e la comisii acolo într-o veselie, comisiile nu fac altceva dintotdeauna decât să execute comenzile șefilor lor.

Comparativ cu ce se întâmplă acum, măcar Mircea Sandu știa, iar dacă făcea o șmecherie, o făcea ca lumea, dar era și pe locul 5 România în Campionatul Mondial, erau și alți fotbaliști, era și altă organizare. Omul a fost fotbalist, economist. Acum se fac așa mai cu perdea, la nivel de corporatiști, discutăm altfel.

De Mihai Stoichiță n-am să scot un cuvânt. Îl înjură toată lumea, să-l înjur și eu?”, a declarat Adrian Porumboiu.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -