Adrian Mutu a fost demis de la U Craiova 1948. Prima reacție a antrenorului: “E adevărat. Plec de la Craiova”

Adrian Mutu a fost demis de conducerea clubului U Craiova 1948 chiar după înfrângerea cu rivala din oraș, Universitate Craiova, scor 2-0.

Antrenorul a confirmat că cele două părți au decis să se despartă, iar în acest moment se negociază o rezolvare amiabilă.

E adevărat. Plec de la Craiova. Discutăm condițiile unei despărțiri amiabile, nu țin cu dinții de nicio clauză. Prefer să mă uit totul timpul la partea plină a paharului, la ce am reușit să construiesc la nivel de joc. Rezultatele nu sunt cele așteptate, îmi pare rău pentru nea Adi (n.r. Adrian Mititelu), că e acolo unde e, îmi pare rău și pentru suporteri că n-am reușit să le dau mari satisfacții.

Nu mă deranjează acest deznodământ. Asta-i viața antrenorilor, depind de rezultate. Să nu uităm, însă, că e o echipă nou promovată, toate cele venite din eșalonul secund se confruntă cu dificultăți în primul sezon de Liga 1.

Rămâne o experiență pozitivă, am învățat multe lucruri, am acumulat un plus de experiență.

”Vom vedea ce voi face pe viitor. Vreau să-mi iau câteva săptămâni de pauză, să mă liniștesc. În niciun caz nu preiau vreo echipă înainte de pauza de iarnă. Așa consider că e firesc”, a spus Mutu, pentru Playsport.

U Craiova 1948 a avut 3 victorii, 6 înfrângeri și 3 egaluri în perioada în care Adrian Mutu a fost antrenor.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -