Adrian Mititelu îl “terorizează” pe Săpunaru: “Nu pot să accept impostura și diversiunea”

Adrian Mititelu s-a dezlănţuit! patronul celor de la FCU Craiova a lansat un atac furibund la adresa lui Cristi Săpunaru. Şeful Craiovei spune că fundaşul celor de la Rapid este vinovat pentru scandalul de la Târgu-Jiu, conform sportbul.ro.

Adrian Mititelu admite că în zona vestiarelor au pătruns persoane neautorizate din anturajul clubului gazdă. Astfel, echipa sa poate fi sancționată de Comisii în perioada următoare. Totuşi, dă de pământ cu cei de la Rapid, dar mai ales cu Săpunaru, protagonistul scandalului de la Târgu Jiu.

„Nu pot să accept impostura și diversiunea. Cei de la Rapid au dat de bani, le merge bine, au un stadion foarte frumos, au patroni bogați, mai ales domnul Șucu, și încep să se comporte cu grandomanie.

Cred că cine strigă mai tare are dreptate. Nu poți să justifici gestul lui Săpunaru, nedemn pentru un fotbalist cu CV-ul lui, că un copil a vrut să le fure steagul. Păi, ce legătură avem noi cu furatul steagului? Noi ne-am purtat foarte frumos cu Rapid, mai ales că-i și bătusem cu 1-0. Ce treabă aveam eu să mă răzbun după ce câștigasem? Hai, că asta e bună”, a precizat Mititelu pe Facebook, într-un live organizat de Gabi Safta.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -