Noi probleme pentru Dinamo! Anunţ teribil venit chiar din vârful DDB: “Banii sunt din ce în ce mai puţini”

Ies la iveală moi probleme pentru cei de la Dinamo! Anunţ teribil venit chiar din vârful DDB. Banii sunt din ce în ce mai puţini. Echipa din Ştefan cel Mare trăieşte periculos. Cu datorii de aproximativ 8 milioane de euro formaţia pare să fie în pragul falimentului.

Singurul ajutor pentru cei de la Dinamo vine de la DDB. Nici aici lucrurile nu stau prea bine. Dezvăluirea a fost făcută tocmai de preşedintele organizaţiei.

Eduard Ziriakus Galan, noul președinte DDB, susține că doar 5.000 dintre cei 16.500 de abonați ai programului mai susțin financiar Dinamo. Acesta tocmai a devenit președintele DDB în august, având 75,9% din totalul voturilor.

„Noi avem 16.500 de carduri emise, membri activi cu drept de vot azi sunt în jur de 5.000, ei au o contribuție activă. Două treimi nu au contribuție activă, unii și-au pierdut parola, alții au probleme cu mailul. Numărul de membri a fost prea mare pentru posibilitățile platformei. O să lucrăm la o nouă platformă în curând. E mult de muncă pe partea de IT.

Scopul meu e să-i aduc pe suporteri înapoi în program, oferindu-le tot ce le-a lipsit până acum. Noi suntem dinamoviști, vrem să fim uniți. Nu e un reflux al abonaților, ci o stagnare. Când s-a ales președintele, erau puțin peste 4.200 de abonați activi, acum am urcat la 5.000”, a precizat Galan, în direct la Digi Sport.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -