Adrian Mititelu este încrezător că FCU Craiova va promova în SuperLiga sezonul viitor: “Vom reveni ca o echipă puternică!”

Adrian Mititelu nu își pierde speranțele, după ce FCU Craiova 1948 a retrogradat. 

Patronul oltenilor are încredere că, împreună cu Marius Croitoru și grupul de jucători rămas, va reuși să readucă echipa în SuperLiga la finalul sezonul viitor.

“Nu am crezut niciodată că vom retrograda. Dincolo de erorile apărării, totuși aveam o echipă valoroasă, o echipă cu jucători buni. Aveam condiții de Play-Off. Ultimele deplasări le-am făcut cu avion charter. Aveam condiții. Nu i-am certat prea rău, nu am țipat la ei, nu le-am făcut nimic. Poate a fost prea mult bine. 

Nu mi-a ieșit cu fotbalul. Am noroc de jucători, dar n-am noroc de rezultate. O să vedeți acum, va fi altă echipă din punct de vedere al exprimării. Nu cred că vând (n.r. – jucătorii de bază), lumea știe că sunt încăpățânat. Mulți îmi oferă sume la care mă apucă râsul.

Vom juca tot pe ‘Oblemenco’. Asta e, la cât am pierdut la viața mea, ce mai contează? (n.r. – banii pierduți în Liga 2) Mai închid ochii la încă 2-3 milioane în plus și gata. Familia mea știe că sunt bolnav de fotbal. Dușmanii ar fi cei mai fericiți să vadă că închidem taraba. Asta e, stăm un an în Liga 2. Important e să avem continuitate, să vedem unde am greșit și să nu mai facem greșeli. 

Îi dăm libertate lui Croitoru să pună ‘nuiaua’ pe ei. E un băiat foarte deștept. El are nevoie de noi, noi de el și vom putea face o simbioză împreună. Iar la anul, când vom reveni în Liga 1, vom veni ca o echipă puternică din prima etapă.”, a spus Adrian Mititelu, la Sport Total FM.

Ascultă interviul integral:

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -