Adrian Mititelu a prefațat derby-ul Craiovelor: “Mai important e orgoliul!”. Ce a spus despre marea rivală din oraș

Adrian Mititelu a prefațat derby-ul Craiovei, din etapa a 15-a a Superligii. În cadrul emisiunii “Fluier final”, de la Sport Total FM, patronul de la FCU Craiova a anunțat că Juan Bauza și William Baeten nu vor fi disponibili nici pentru meciul “de foc” cu rivala din oraș.

Cei doi s-au accidentat recent și nu au evoluat în ultimele partide ale echipei pregătite de Giovanni Constantino.

Cei de la FCU Craiova sperau ca cei doi să se recupereze până la ora meciului cu CS Universitatea Craiova, însă Mititelu a precizat că șansele ca ei să joace sunt inexistente.

Mititelu spune că, fără Bauza și Baeten, FCU arată ca CSU fără Andrei Ivan și Alexandru Mitriță.

Totuși, patronul lui FCU Craiova are încredere în ceilalți jucători și spune că șansele la victorie sunt aproape egale.

“Problema este că ne lipsesc doi jucători de mare valoare. Imaginați-vă la CSU să nu joace nici Ivan, nici Mitriță. Cam așa sunt Bauza și Baeten la noi. Cred că dacă n-ar juca Mitriță la CSU, ar plânge mai rău… ‘Aoleu, nu îi avem pe Mitriță și pe Ivan’.

Sâmbătă jucăm fără Mitriță și Ivan în varianta noastră. Dar avem jucători de viteză, avem jucători buni, care pot să facă diferența. Sunt Bahassa, Sidibe, Chițu, jucători care pot oricând să bage spaima în adversari.

E un meci în care ei pornesc favoriți. Suntem conștienți, chiar dacă și ei trec printr-un moment mai puțin bun, au totuși valoare, calitate, experiență, multe meciuri pe care le-au câștigat și au căpătat o anumită aură și curaj.

Dacă îi batem noi iar, nu le va fi foarte bine. E un meci cu dublă conotație. Pe lângă puncte, cred că mai important e orgoliul cu noi. Se vor autodepăși și va fi un meci greu. Eu zic că este un meci de 51-49% șanse pentru ei.”, a declarat Adrian Mititelu, la emisiunea “Fluier final”.

În plus, Adrian Mititelu a anunțat că a lăsat în urmă orice urmă de antipatie față de rivala din Craiova.

“Ce răutăți să mai am? Eu sunt FCU, fosta Universitatea, fosta Știința. Ei sunt actuala CS Universitatea. Să fie sănătoși! Au trecut 10 ani de atunci, ce să mai? Fiecare pe drumul lui.”, a mai spus finanțatorul FCU 1948 Craiova.

FCU Craiova – CS Universitatea Craiova se joacă sâmbătă, de la ora 21:15.

Ascultă declarația integrală a lui Adrian Mititelu, mai jos:

 

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -