Adin Cojocaru, președintele FR Volei: “Jocul nu va fi același, Franța își va lua măsurile de siguranță văzând ce poate România. Sper ca băieții să confirme”

România a reușit o performanță istorică la Campionatul European de volei masculin, reușind calificarea în sferturile de finală, unde va da piept din nou cu Franța, campioana olimpică en-titre, pe care “tricolorii” au învins-o surprinzător în grupe.

Adin Cojocaru, președintele FR Volei, a vorbit despre rezultatul uriaș al naționalei, în direct la Sport Total FM:

“După o muncă asiduă de 3-4 ani e o recunoaștere în primul rând a activității desfășurate de federație, în ansamblul ei, dar și o recunoaștere a calității și valorii acestor sportivi. Acești sportivi care au făcut un rezultat deosebit sunt cei care de-a lungul anilor, acum 6-7 ani, la echipele naționale, au ajuns la rândul lor la turneele finale europene. N-am luat titlul, n-am fost pe podium, dar am fost în primele 12 la vârsta respectivă. Ceea ce acum se confirmă că acești copii au valoare și transpusă cumva și de faptul că au jucat la echipele de club, înseamnă că traseul pe care l-am ales a fost corect.

Noi fiind optimiști zicem că putem da peste cam acest proverb (n.r.: Ulciorul nu merge de 2 ori la apă), dar acum nu va fi același joc, Franța se va pregăti, nu că nu s-a pregătit prima dată, dar își va lua măsurile de siguranță văzând ce poate să facă naționala României. Va fi mai dificil, dar asta nu înseamnă că jocul nu e deschis oricărui rezultat. Eu sper ca băieții să confirme a doua oară și să arate că nu a fost o întâmplare sau un accident acel joc câștigat cu ei”, a declarat Alin Cojocaru.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -