Emil Săndoi, despre neșansa României de a se califica la baraj: ,,Eu am sperat până în ultima clipă. Am prevăzut că vom avea un meci mai greu cu Islanda”

Emil Săndoi, antrenorul Chindiei Târgoviște, a intervenit telefonic la Sport Total FM, în cadrul emisiunii „Fluier Final” din 15 noiembrie, pentru a discuta cu realizatorii Narcis Drejan și Dragoș Borchină, despre neșansa României de a se califica la baraj.

,,Ne pare rău tuturor că nu s-a reușit. Eu am sperat până în ultima clipă. Dacă vă aduceți aminte, tot la dvs. în emisiunea am spus că vom avea un meci mai greu cu Islanda decât cu Armenia și decât cu Macedonia. Am prevăzut că vom avea un meci mai greu cu Islanda, chiar dacă trec printr-o situație mai nașpa, dar este o echipă disciplinată.

Islanda la momentul actual, ca valoare individuală este peste Armenia și este mai disciplinată. Ați văzut că și în Macedonia, au fost câteva momente cheie cu golul de 2-1, a fost acea bâlbâială, când au rămas în 10 oameni. Eu vă spun că jucau până în ultimul minut. Au avut și macedoneni o doză de șansă în stabilirea rezultatului final”, a spus Emil Săndoi la Radio Sport Total FM.

Discuția poate fi ascultată pe site-ul nostru, www.SPTFM.ro, accesând înregistrarea de mai jos.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -