Claudiu Tudor, mândru după centenarul Petrolului: “A fost cel mai frumos eveniment fotbalistic din România!”

Claudiu Tudor a vorbit în direct la Sport Total FM despre evenimentul grandios de la Ploiești, în cadrul căruia Petrolul a sărbătorit centenarul.

A fost spectacol total pe “Ilie Oană”. Lupii Galbeni au făcut show în tribune la meciul demonstrativ împotriva olandezilor de la Vitesse, încheiat la egalitate, scor 1-1.

Show-ul a cuprins momente speciale, precum o coregrafie superbă, spectacol cu drone și lasere și show pirotehnic.

În direct la emisiunea “Liga de Weekend”, Claudiu Tudor, președintele Petrolului, a vorbit cu multă bucurie despre evenimentul de la Ploiești.

De asemenea, oficialul Petrolului n-a ezitat să le atragă atenția autorităților în legătură cu lipsa de investiții în cadrul clubului:

“A fost o muncă de peste 30 de zile și trebuie să felicităm suporterii pentru această coregrafie. S-a muncit mult de tot, s-au pierdut nopți și s-au investit foarte mulți bani în această coregrafie. Trebuie să-i felicităm și suntem mândri de ce am reușit să facem. A fost o implicare totală din partea tuturor. Cred că a fost cel mai frumos eveniment fotbalistic din România. Au fost cuprinse foarte multe momente, coregrafie, artifcii, drone, show pirotehnic, lasere, joc de fotbal și street food. Evenimentul a avut tot ce a trebuit.

E prima oară de când sunt conducător când nu ne-a interesat rezultatul meciului. A fost un joc plăcut, cu un gol superb al nostru. Ambele echipe au avut ocazii. A fost un joc cu de toate. Ne-am ridicat la înălțime, și noi conducătorii, și suporterii. Am dat Ploieștiului și județului Prahova ceea ce merită. Acum sper să primim și noi înapoi de la autorități, de la oraș și de la județ, respectul cuvenit pentru acest club.

Au fost prezenți la meci și președintele Consiliului Județean și noii aleși ai orașului și județului, precum și domnul Ciolacu și subprefectul. Au fost prezenți, sunt petroliști și iubesc clubul, din ce știu. N-ai cum, doar să nu fii om și să spui că nu te implici și nu te interesează. Suporterii au demonstrat aseară că merită o echipă. Sper să vină lângă noi cât mai repede. Suntem printre puținele cluburi care nu au susținere din partea autorităților. Au fost prezenți și au văzut ce înseamnă Petrolul.”, a spus Claudiu Tudor, la Sport Total FM.

Ascultă aici interviul integral:

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -