Daniel Isăilă, entuziasmat de revenirea lui Marius Șumudică la Rapid: “Sper să aibă rezultate! Îi urez baftă!”

Daniel Isăilă a comentat instalarea lui Marius Șumudică pe banca Rapidului, după despărțirea de Neil Lennon. “Șumi” va debuta la cârma giuleștenilor vineri, în deplasarea de pe terenul lui Poli Iași.

Până la meciul din Copou, Isăilă a vorbit despre revenirea lui Șumudică în Giulești, în direct la emisiunea “Execuții matinale”:

“Mă așteptam. Debutul de campionat a fost unul foarte slab, la investițiile care s-au făcut acolo. Și nu numai rezultatele, și jocul. Cred că asta durea cel mai tare. Acum să vedem. Șumudică a demonstrat peste tot că, pe termen scurt, a reușit să revigoreze lucrurile.

Sper din suflet s-o facă și la Rapid. E o echipă la care am activat și eu, sufletul meu a rămas acolo. Suporterii sunt extraordinari, știți ce atmosferă pot să creeze. Cred că are și susținerea lor, este unul de-ai lor. Sper să aibă rezultate și îi urez baftă!”, a declarat Daniel Isăilă, la Sport Total FM.

De asemenea, Isăilă a discutat și despre noua aventură pe care o trăiește în Emirate, pe banca formației Khor Fakkan:

“Jucăm cu echipa câștigătoare a Champions League, Al-Ain. Va fi un meci de foc și la propriu, și la figurat. A fost o perioadă destul de dificilă. Sunt multe lucruri noi, s-au schimbat foarte multe la echipă. Au venit 17 jucători noi. Am luat-o practic de la 0, cu antrenor nou și staff nou. Încă n-avem niciun atacant de meserie în lot, asta ne trage puțin în jos. Dar sunt mullțumit de munca băieților, de munca pe care am depus-o și de nivelul la care am ajuns.”, a mai declarat Isăilă.

Ascultă aici interviul integral:

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -