Tiberiu Curt, încrezător după ce Denis Alibec a revenit la Farul: “Sper să facem lucruri mărețe împreună și în acest sezon”

Tiberiu Curt a vorbit la emisiunea “Fluier final” despre revenirea lui Denis Alibec la Farul Constanța.

Transferul atacantului la echipa lui Gică Hagi s-a realizat cu o zi înaintea duelului “de foc” cu FCSB, din etapa a 5-a din SuperLiga.

În direct la Sport Total FM, vicepreședintele Farului și-a exprimat aprecierea uriașă față de Denis Alibec:

“Suntem bucuroși că am reușit să semnăm. Pe Denis scrie Farul. A avut o contribuție esențială la câștigarea titlului acum 2 ani. Mă bucur că a revenit la noi, este un jucător emblematic al clubului nostru. Are o valoare foarte mare și sper să facem lucruri mărețe și anul ăsta.

Începutul de campionat n-a fost atât de bun, dar odată cu perfectarea acestui transfer am arătat că ne dorim lucruri mari în continuare. Am arătat atât fotbalului românesc, cât și suporterilor noștri care și-l doreau foarte mult pe Denis. Îi doresc mult succes și sper să realizeze tot ce îți dorește alături de noi.”, a spus Tiberiu Curt, la Sport Total FM.

Cât despre partida cu FCSB, Tiberiu Curt spune că Farul va merge în Ghencea hotărâtă să obțină cele 3 puncte:

„Suntem încrezători. A fost un rezultat de moral (n.r. – victoria cu Poli Iași). Acum ne așteaptă un meci foarte dificil cu FCSB. Chiar dacă am auzit că foarte mulți titulari de la FCSB vor fi menajați, e important pentru noi să mergem să ne apărăm șansele și să încercăm să aducem cele 3 puncte la Constanța.”, a mai adăugat vicepreședintele Farului.

Ascultă aici interviul integral:

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -