Vasile Stângă: “Sunt optimist, cred că CSM are șanse de calificare. La Rapid nu văd nicio șansă!”

CSM București și Rapid București joacă meciurile retur din sferturile Ligii Campionilor la handbal feminin în acest weekend, după ce au pierdut săptămâna trecută partidele tur cu Esbjerg (scor 32-28), respectiv Vipers Kristiansand (scor 31-25).

Vasile Stângă, fostul mare handbalist al Românei, a declarat, în direct la Sport Total FM că CSM București ar mai avea șanse de calificare în Final Four-ul de la Budapesta, în timp ce giuleștencele ar merge victime sigure și în Norvegia.

“Eu sunt optimist, cred că CSM mai are șanse. Sper ca Cristina Neagu să joace mult, mult mai bine, depinde foarte mult de forma în care este. S-o țină mâna pe Arntzen, să dea la fel ca în meciul tur, nu cu 10 goluri, dar pe acolo și să ne țină poarta. Dacă ne ține poarta, avem șanse mari să ne calificăm.

Jocul Neagu-Pintea, angajările cu care ne-am obișnuit, la meciul tur nu au prea mers. Bine că a mers Arntzen, cred că a făcut meciul vieții ei să dea 10 goluri într-un meci așa important. Eu am încredere, și cu ajutorul publicului, sper să fie sala arhiplină, s-ar putea să avem o șansă.

La Rapid nicio sansă, am văzut optimismul lor, declarațiile lui Rasmussen, că se duce să câștige. Dar nu au nicio șansă, să aibă grijă să nu ia mai mult de 5 goluri, diferența mare de valoare.

Din punct de vedere al investițiilor, ar fi un mare eșec să nu avem o echipă în Final 4. În special la CSM București s-a investit foarte mult, s-au adus jucătoare de top și ar fi un mare păcat să nu ne calificăm. Ăsta cred că a fost obiectivul principal, vă dați seama că dacă nu se califică va fi un eșec total”, a declarat Vasile Stângă.

CSM București va juca acasă, în Sala Polivalentă, contra Esjberg, duminică, de la ora 17, iar Rapid va juca în deplasare, sâmbătă, tot de la ora 17.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -