Sorin Cârțu: “Trebuie mobilizați ca pentru meciul vieții. Ne gândim la lupta pentru Europa”

CFR Cluj – Universitatea Craiova se joacă duminică (7 mai), de la 21:00. Despărțite de trei puncte, cele două formații au nevoie neapărat de victorie, CFR Cluj pentru a rămâne în cursa pentru titlu, iar Universitatea Craiova pentru a mai spera la pozițiile pentru cupele europene.

După cele trei înfrângeri consecutive suferite de campioana României, Sorin Cârțu este de părere că echipa antrenată de Dan Petrescu nu își va mai permite încă un pas greșit și a făcut un apel către jucătorii Universității.

“Din punctul meu de vedere, va fi un meci infinit mai greu decât dacă ar fi avut CFR-ul două victorii la rând.

Pe Dan Petrescu nu-l văd un tip care să fie resemnat și care să accepte ușor trei meciuri pierdute consecutiv, pentru că punem și meciul din Cupă.

Meciul va fi agresiv, foarte important și pentru noi și pentru ei, de-asta spun că noi nu avem voie să avem un dram de resemnare la jucătorii noștri.

Trebuie să îi vedem mobilizați ca pentru meciul vieții dacă vrem să ne gândim pentru lupta la Europa, pentru ce înseamnă obiectivele noastre de cupe europene.

Din păcate, cei care au consumat la echipa noastră nu sunt cu noi acum să ajute sau să fim împreună pentru recuperarea punctelor pierdute, pentru recuperarea handicapului ăsta, a declarat Sorin Cârțu, potrivit Fanatik.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -