ZI DE PARIURI | Ultima zi din octombrie cu meciuri din preliminarii pentru Super Euro

Meciurile din preliminariile pentru Super Euro 2024 au ajuns în ultima zi din această pauză internațională. Avem câteva derby-uri interesante, dar și partide cruciale pentru clasamentul final al grupelor. Așa că hai să-ți spunem câteva dintre duelurile de azi, iar tu alege din bogata ofertă Superbet, disponibilă pe site și în aplicație, și distrează-te responsabil!

⚽ ANGLIA – ITALIA

În vara lui 2021, Italia a dat o lovitură puternică Angliei, câștigând finala SuperEURO 2020, chiar pe Wembley, la lovituri de departajare. De atunci, lucrurile s-au schimbat profund pentru italieni, care sunt aproape să rateze calificarea directă la următorul turneu final. Anglia e la un singur pas de calificare acum, după ce a rămas neînvinsă după primele cinci partide, cu patru victorii și un egal. Italia e pe locul 2 în grupă, la egalitate cu Ucraina, 10 puncte, la trei lungimi de liderul Anglia. Un eventual eșec ar putea pune probleme serioase italienilor, care nu mai au loc de eroare, după eșecul din tur cu „Three Lions”.

⚽ SERBIA – MUNTENEGRU

Marți seara, ”Marakana” belgrădeană va găzdui o partidă esențială pentru calificarea la Euro 2024. În grupa G, Ungaria conduce ostilitățile cu 13 puncte, având și un meci în plus de jucat față de principala urmăritoare, Serbia. Dacă nu vom avea surprize majore, este evident că locul secund va fi disputat de Serbia (10 puncte, din șase meciuri) și Muntenegru (8 puncte, din cinci jocuri). O victorie a gazdelor le-ar asigura în mare măsură plasarea la turneul final, mai ales că în ultima etapă a grupei, ei vor juca acasă cu codașa grupei, Bulgaria.

⚽ FINLANDA – KAZAHSTAN

Ambele echipe au câte 12 puncte și au nevoie de victorie pentru a mai rămâne în calculele calificării. După înfrângerile amândurora din runda trecută, cele două formații se află la patru puncte în spatele Danemarcei și Sloveniei, primele două clasate. În tur, în Kazahstan, s-a impus Finlanda cu 1-0. De altfel, nordicii au câștigat ultimele cinci dueluri directe cu gruparea de la Astana.

⚽ IRLANDA DE NORD – SLOVENIA

Slovenia se poate apropia și mai mult de SuperEURO 2024, în cazul unui succes azi, pe terenul Irlandei de Nord. Selecționata condusă de Matjaž Kek este în fruntea Grupei H, înaintea partidei de la Belfast. Partida va fi condusă la centru de arbitru român Istvan Kovacs. Pentru Irlanda de Nord nu mai există nici șanse matematice de calificare la turneul final de anul viitor, astfel că jocul este unul doar de palmares, eventual pentru a mai urca în ierarhia FIFA, dacă într-adevăr va căuta o motivație suplimentară.

Inspiră-te din avancronicile publicate zi de zi pe site și în aplicația Superbet și zi-ne de pariuri: tu ce bilet pui astăzi?

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -