ZI DE PARIURI | SuperMarți cu meciuri din SuperLiga, Anglia, Spania și Germania

Ne apropiem de Crăciun, dar încă se joacă întens în SuperLiga și în cele mai tari competiții fotbalistice din Europa. Hai să-ți spunem câteva detalii despre cele mai tari meciuri ale zilei, iar tu alegi cele mai bune opțiuni pentru biletele tale verzi.

⚽ Poli Iași – FCSB

FCSB și-a asigurat deja locul 1 la finalul anului, dar va căuta să-și întărească poziția printr-o nouă victorie. În față va avea o echipă incomodă, în ciuda faptului că Politehnica Iași este pe loc de baraj. În tur, a fost 2-1 pentru FCSB, dar bucureștenii nu au uitat că în ultima vizită în Copou au pierdut cu 5-2, în septembrie 2020. Din punct de vedere statistic, fiecare din ultimele șapte jocuri directe s-a terminat cu peste 2.5 goluri. Un meci cu 3+ goluri la total și în jocul din această seară?

⚽ Chelsea – Newcastle

Pentru Chelsea, Cupa Ligii pare a fi singura oportunitate de a obține ceva important în acest sezon, implicit o calificare în cupele europene, având în vedere clasamentul din Premier League. Și chiar dacă are destule absențe din cauza accidentărilor, echipa lui Pochettino prinde o adversară și mai afectată de probleme medicale. Dintr-un alt punct de vedere, acest joc este tare interesant, între cele două formații care au pierdut finala în ultimele două ediții ale competiției. De subliniat faptul că Chelsea nu a pierdut în 12 meciuri consecutive pe teren propriu cu Newcastle. Victorie Chelsea?

⚽ Atletico – Getafe

Atletico este tot mai departe de titlu în La Liga, fiind la 10 puncte în spatele liderului Girona, dar pentru moment trebuie să se concentreze pentru a-și consolida locul în zona Ligii Campionilor (Top 4). Echipa lui Simeone vine după o înfrângere la Bilbao, dar a mers totuși perfect pe teren propriu, unde are procentaj sută la sută, indiferent de competiția în care a evoluat. În campionat a câștigat toate cele 8 jocuri, cu o medie de 2.37 goluri marcate. Victorie Atletico și peste 1.5 goluri?

⚽ Dortmund – Mainz

Borussia Dortmund înfruntă echipa în fața căreia a pierdut titlul, tot acasă, în ultima etapă a sezonului precedent. După 2-2 în luna mai, echipa lui Edin Terzic caută revanșa în fața lui Mainz, care acum e într-o situație disperată, pe penultimul loc. Nici ”galben-negrii” nu au dus-o bine recent, având cinci meciuri la rând fără victorie. În ultimele 3 meciuri de acasă, din Bundesliga, Dortmund a fost condusă la cel puțin 2 goluri de fiecare dată. A pierdut cu Bayern (0-4) și Leipzig (2-3) și a revenit cu Gladbach (4-2). Vedem un nou meci cu goluri în ambele porți, dar victorie pentru Dortmund acum?

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -