ZI DE PARIURI: O nouă zi de vineri, o nouă etapă de SuperLigă începe

Etapa secundă din SuperLiga este gata de start, vineri seara fiind programate primele două jocuri dintr-o nouă rundă care se anunță pasionantă, dar stăm cu ochii și pe alte campionate. Hai să-ți spunem câteva detalii despre cele mai interesante bătălii sportive ale zilei.

⚽ UTA – CFR CLUJ

„Vișiniii” nu au pierdut la ultimele trei vizite la Arad, reușind să câștige de două ori, cu același scor, 1-0, și au remizat ultima dată, în turul sezonului regulat din ediția precedentă de campionat, scor 1-1. De altfel, clujenii sunt neînvinși în ultimele cinci confruntări directe cu „textiliștii” arădeni, indiferent de locul de disputare al partidelor: 3 victorii, două remize. Doar unul, cel mai recent, din ultimele șase dueluri directe a avut însă peste 2,5 goluri marcate. Restul partidelor au avut 0-2 goluri înscrise.

⚽ SEPSI – FCU CRAIOVA

La ultima vizită a craiovenilor în fieful lui Sepsi, aceștia au plecat învinși categoric, 0-4. De altfel, în ultimele trei întâlniri directe, echipa din Sfântu Gheorghe i-a administrat două înfrângeri umilitoare echipei din Craiova, 5-0 și 4-0. A treia partidă s-a încheiat cu victoria oltenilor cu 1-0, în turul sezonului regulat din ediția precedentă de campionat. Așadar, niciuna din ultimele trei partide directe nu a avut ambele formații marcatoare. Aceea a fost, însă, și singura victorie a lui FCU Craiova 1948 în 6 dueluri directe cu Sepsi. În rest, un egal și patru înfrângeri, în toate competițiile.

⚽ MIDTJYLLAND – HVIDOVRE

Prima etapă a noului sezon din prima ligă daneză o opune pe Midtjylland, care a avut un sezon dezamăgitor în ediția precedentă, în care nu a prins nici măcar play-off-ul, și pe Hvidovre, echipă nou-promovată în Superligaen. Singurele dueluri directe precedente dintre cele două echipe au avut loc în sezonul 1999/2000, când ambele formații militau în liga a doua. Atunci, fiecare a câștigat meciul din deplasare. Mitdjylland nu a mai pierdut un meci de campionat acasă din luna martie, în timp ce Hvidovre nu a mai pierdut în deplasare din luna aprilie.

Inspiră-te din avancronicile publicate zi de zi pe site și în aplicația Superbet și zi-ne de pariuri: tu ce bilet pui astăzi?

❗ Hei, nu uita că pe site-ul Superbet și în aplicație găsești și alte pariuri interesante!

Sursa foto: Sport Pictures

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -