Xrace, competiția care a adunat în Munții Siriului cei mai buni alergători

În weekendul care tocmai a trecut, 10 – 12 iunie 2022, în Buzău s-au adunat unii dintre cei mai buni alergători și s-au întrecut în cele mai frumoase zone din Munții Siriului, conform stiridinsursebuzau.ro.

Organizatorii (Asociatia Legendary Sports), ajutați de sponsori și de o mână de voluntari inimoși, bineînțeles împinși și de dragostea pentru natură, au reușit să pună bazele unui concurs de alergare montană, de-a lungul a mai multe trasee, promovând o zonă deosebit de frumoasă și mai puțin cunoscută a munților Buzăului.

Traseele, două la număr ( TRASEUL VULTURILOR-21km și TRASEUL MĂLÂIA-47km), au pornit din poiana Valea Neagră și au reușit să facă participanții să treacă prin toate stările posibile. De la peisajele superbe și până la vreme, care le-a dat puțin (mai mult) de furcă concurenților, tot ce s-a întâmplat acolo a fost la superlativ.

Pe lângă kit-ul de participare, oferit înainte de start, concurenții au mai fost „răsfățați” cu bucate delicioase, muzică bună, locuri de joacă pentru copii, momente artistice și multe alte chestii, gândite de organizatori, special pentru bunăstarea tuturor celor prezenți la XRACE.

Și dacă cei mari au alergat și s-au distrat, nici cei mici nu au fost uitați. Juniorii adevăraților atleți au simțit pe propria piele cum este să concurezi și s-au „luptat” între ei, de-a lungul a trei trasee, concepute special pentru categoria lor de vârstă.

Cred că nu mi-ar ajunge toate cuvintele din lume să descriu ce s-a întâmplat la această competiție, dar per total, feedback-urile primite au fost favorabile, toți concurenții s-au distrat, iar prima ediție a XRACE s-a încheiat cu o petrecere, animată de DJ/MC Cătălin Sănătescu.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -