Vlad Dascălu a obținut locul 3 în etapa de Cupă Mondială de Mountain Bike XCO

Un alt rezultat remarcabil obținut de actualul Campion European la MTB XCO, Vlad Dascalu, dar în același timp și pentru ciclismul românesc realizat duminică, pe 10 septembrie 2023, la Cupa Mondială de Mountain Bike XCO din Les Gets, Franța. Sportivul celor Trek Factory Racing XC și CS Dinamo Bucuresti a încheiat cursa pe locul 3, la 21 de secunde în spatele câștigătorului.

Rezultatul lui Vlad Dascălu din Cupa Mondială de Mountain Bike XCO de la Les Gets este cu atât mai meritoriu ținând cont de riderii cu care Vlad a împărțit podiumul, locul 1 revenindu-i francezului Victor Koretzky și locul secund, multiplului campion Mondial, Nino Schurter. Podiumul a fost completat de elvețianul Marcel Guerrini pe locul 4, în timp ce pe poziția a 5-a îl găsim pe francezul Joshua Dubau.

Vlad a plecat perfect în cursă, și-a conservat energia fără atacuri imprudente, a suferit din cauza caniculei, dar de la jumătatea cursei pare că s-a adaptat perfect, prezentând o formă foarte bună, reuşind o cursă strategică, având ca obiectiv un loc pe podium: „După o cursă grea, nimic nu bate satisfacția trăită pe podiumului unei Cupe Mondiale de Mountain Bike XC, este o senzație minunată! Mulțumesc tuturor celor care au făcut posibil acest podium!” a declarat Vlad Dascălu după competiție.

Ȋl felicităm pe Vlad şi îi urăm mult succes în continuare la cea de-a 7-a şi penultima rundă a Cupei Mondiale de Mountain Bike XC, care va avea loc pe 1 octombrie 2023 în Snowshoe, Statele Unite ale Americii.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -