Gică Hagi vrea să dea marea lovitură! A ameninţat direct FCSB

Gică Hagi vizează o performanță de excepție în meciul împotriva vicecampioanei! Amenință echipa lui Elias Charalambous înaintea partidei de duminică seara, care promite să fie un adevărat duel de foc. Într-un moment în care Farul Constanța se află pe locul 11 în clasamentul Superligii, cu doar 9 puncte, antrenorul emblematic al echipei mărturisește că aceasta este o ocazie crucială de a reveni pe făgașul victoriilor.

Într-o conferință de presă desfășurată înaintea meciului, Gică Hagi a admis că partida cu FCSB se anunță “dificilă”, dar și-a exprimat încrederea în potențialul echipei sale de a obține victoria.

“Un meci important în campionat, acasă. Venim după o perioadă foarte aglomerată. Acum, cu cei veniți de la lotul național, am discutat și cu ei și ușor, ușor sperăm să revenim la cei care am fost anul trecut, adică să luăm fiecare meci în parte, să ne concentrăm foarte mult, să luptăm și să încercăm cele trei puncte”, a declarat Hagi.

Echipa Farul Constanța, sub conducerea lui Hagi, se confruntă cu presiunea de a reveni la forma de campioană pe care au avut-o în sezonul precedent. Cu FCSB, actualul lider al clasamentului cu 18 puncte, ca adversar, Hagi și-a exprimat dorința de a vedea echipa sa efectuând un meci foarte bun pe toată durata partidei.

“Cu FCSB e un meci dificil, unde trebuie să ne depășim și să facem un meci foarte bun din minutul 1 până în minutul 90”, a subliniat antrenorul.

Această confruntare promite să fie una de neratat, cu ambele echipe determinate să își atingă obiectivele în Superliga. Meciul Farul-FCSB este programat pentru duminică, de la ora 21:45, și va reprezenta un test important pentru ambele formații. Toți fanii de fotbal așteaptă cu nerăbdare această partidă deosebită.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -