Vivi Răchită: “Dintre Edi și Adi, Edi a pierdut venind la echipa națională. Antrenorii cu experiență au refuzat ca să nu se facă de râs cu asemenea jucători”

Vivi Răchită e de părere că Edi Iordănescu are de suferit în cariera de antrenor pentru că a acceptat postul de selecționer al României, într-un moment în care valoare jucătorilor este una extrem de slabă, dublată de atitudinea delăsătoare.

În direct la Sport Total FM, Răchită a comentat parcursul tricolorilor în cele 4 meciuri de Liga Națiunilor, și spune că viitorul este sumbru la echipa națională.

“Concluzia este că n-avem prezent, dar nu cred că avem nici viitor la echipa națională. Nici glume nu mai pot să mai fac, suntem într-un moment dramatic.

Atitudinea lor, credința muntenegrenilor că se poate… La noi un miserupism incredibil la unii jucători. Unii au avut atitudine, dar alții “lasă-mă să te las”.

De ce credeți că cei 4-5 antrenori cu experiență au refuzat să vină? Au analizat fondul de jucători. La echipa națională trebuie să aduci jucători români, nu poți aduce brazilieni ca la club. Când au făcut ei așa o selecție, probabil au zis că nu merg la echipa națională ca să nu se facă de râs cu asemenea jucători. Și au refuzat elegant.

În schimb, Adi și Edi, mai tineri, au ajuns în finală, a câștigat Edi, dar se pare că a pierdut.

Adi are un proiect de performanță la Rapid, a venit Dan Șucu lângă el, îl are și pe Angelescu. Eu sunt convins că Rapid va face o figură frumoasă anul ăsta. Mutu a plecat la un proiect cu cei doi, are suporteri, stadion nou, emulație, 100 de ani de Rapid, obiectiv cupele europene anul acesta. Sunt convins că nu se va duce la o echipă națională dărâmată, nu va face greșeala asta”, a declarat Vivi Răchită.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -